USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Leuke hangplanten
Scheidingswand kunstplanten

Scheidingswand kunstplanten

 

De mobiele groene wand is populair vanwege de moderne groene uitstraling, de akoestische waarde en de veelzijdige toepassingen in kantoor, horeca, school, conferentieruimte of bij tijdelijke projecten als beurzen. Een groene wand is decoratief en op heel veel verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij aan het plaatsen van een scheidingswand met kunstplanten in kantoren met een open werkruimte, kantoortuinen en flexwerkplekken. Ook grote conferentie zalen en vergaderruimtes zijn goed op te delen in kleinere ruimtes door het plaatsen van een room-divider met planten. In een hotel of restaurant kun je meer privacy en sfeer creëren door het plaatsen van een groene wand.Vaak is de lichtinval in een ruimte helaas onvoldoende om een plantenwand in volle glorie te laten bloeien en groeien. Een plantenwand vergt dan ook regelmatig en professioneel onderhoud. Indien de lichtinval onvoldoende is of u kiest voor een beter betaalbare plantenwand, dan is de volledig onderhoudsvrije scheidingswand met kunstplanten de ideale optie. Deze is verkrijgbaar in veel verschillende opties en in alle gewenste maten.

 

Scheidingswand kunstplanten onderhoudsvrij

Plantenwanden zorgen niet alleen voor meer privacy en een prettige sfeer. Ze zorgen ook voor een prettige en veilige afscheiding tussen werkplekken. Een scheidingswand van planten is tevens een goede optie om de benodigde anderhalve meter afstand tussen werkplekken te creëren. Dit kan door middel van een mobiele wand met kunstplanten te plaatsen.Een decoratieve afscheiding tussen werkplekken, geheel onderhoudsvrij! Daar waar te weinig lichtinval is voor echte planten, adviseren wij kunstgroen. Artiplant biedt dé oplossing in de vorm van een hoogwaardige groene scheidingswand met kunstplanten. Deze plantenwanden zijn niet van echt te onderscheiden.De plantenwand met kunstplanten bestaat uit een UV-bestendige basis van kunststof matten van gemengd groen. De groene muur wordt voorzien van een mix van diverse kunstplanten. Bij een room-divider kunnen de planten zowel enkelzijdig als dubbelzijdig bevestigd worden.

 

Scheidingswand kunstplanten voor betere akoestiek

Uit onderzoek is gebleken dat plantenwanden voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek zorgen. De groene wand met kunstplanten ‘Arti wall’ is een flexibel systeem om ruimtes mee af te schermen of te verdelen. De room-divider is verkrijgbaar als enkelzijdig of dubbelzijdig systeem. Behalve de room-dividers zijn ook de groene plantenwanden (Arti wall) de perfecte eye-catcher om een moderne en groene sfeer te creëren. De plantenwanden worden beplant met hoogwaardige kunstplanten en zijn geheel onderhoudsvrij. De groene wand kan voorzien worden van akoestische panelen die omgevingsgeluid absorberen en het geluid zoveel mogelijk bij de bron dempen.

 

Goedkope scheidingswand kunstplanten

Een groene wand met kunstplanten is om meerdere reden een stuk goedkoper dan een plantenwand met echte planten. De aanschaf en installatie is tot 70% goedkoper dan een plantenwand met echte planten. Daarnaast is er geen onderhoud nodig en dat scheelt op jaarbasis veel aan maandelijkse kosten voor onderhoud van de planten.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart