USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Hoe kantoorplanten verzorgen?

 

De ene plant is de andere niet, de ene houdt van schaduw, de ander van licht. In het algemeen is indirect zonlicht goed voor planten. Vooral bonte planten staan graag in het licht. Een gelijkmatige temperatuur van rond de 20 graden is het meest geschikt, geen enkele plant houdt van tocht. Sommige planten hebben in de winter behoefte aan rust, geef ze minder water en zet ze koeler.

Heb ik groene vingers nodig?

Door het gemak van kantoorplanten op hydro-cultuur zijn groene vingers niet meer nodig. Maandelijks watergeven is voldoende, vul met water tot de meter naar Optimaal uitslaat.

Hoeveel water hebben kantoorplanten nodig?

Water geven is een kwestie van ervaring en gevoel, maar geef zeker niet te veel. Bij een plant op hydrocultuur geeft de watermeter precies aan wanneer u water moet toevoegen. In een ‘gemiddeld’ kantoor betekent dit slechts één keer per maand watergeven. Behalve als de lucht in het kantoor erg droog is, zal de plant vaker water nodig hebben.

Hoeveel licht hebben kantoorplanten nodig?

Licht is goed voor planten, planten houden echter niet van de volle zon. Groene bladplanten kunnen met minder licht toe. Planten met bont blad houden van meer licht.

Wel of geen onderhoudscontract?

 

Met de juiste verzorging en aandacht is het niet moeilijk zelf kantoorplanten te verzorgen. Vooral op de werkplek wil je je niet druk maken om het onderhoud van de planten. Daarom leveren wij alleen planten op hydro-cultuur, welke garant staan voor een lange levensduur en slechts één keer per maand watergeven. Wel is het verstandig dit door één vaste medewerker te laten doen. Kiest u voor gemak? Dan kunt u het onderhoud uitbesteden aan Artiplant, dit kan per maand of per kwartaal.

 

Maandelijks onderhoud kantoorplanten

Tijdens het maandelijks onderhoud worden uw planten van water en voeding voorzien. Tevens worden de planten waar nodig gedraaid, gesnoeid en stofvrij gehouden. Een vaste service medewerker verzorgt het onderhoud, dus altijd hetzelfde aanspreekpunt, met korte communicatie lijnen.

 

Kwartaal onderhoud kantoorplanten

Bij een kwartaal onderhoud controleert Artiplant eenmaal per drie maanden de planten. U dient zelf de beplanting op correcte wijze te bewateren en stofvrij te houden. Indien nodig voorzien wij de planten van voeding en worden de planten gesnoeid.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart