USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Moderne kantoorplanten - Artiplant
Onderhoudsvriendelijke planten - Den Haag - Artiplant
Onderhoudsvriendelijke planten - Rotterdam - Artiplant

Onderhoudsvriendelijke planten

 

Ook op kantoor willen we graag onderhoudsvriendelijke planten die niet teveel aandacht vragen. Maar waar we vooral van kunnen genieten. Veel plezier beleven we van de groene uitstraling van planten en van de zuurstof die ze in de lucht brengen. Met de juiste verzorging en aandacht is het niet moeilijk uw plant een prima leven te bezorgen. Artiplant geeft voor alle planten een duidelijke verzorgingsinstructie. Zodat u jarenlang plezier van uw plant zult hebben.

 

Waarom planten op hydrocultuur?

Gemak dient de mens.. Vooral op de werkplek wil je je niet druk maken om het onderhoud van de planten. Daarom leveren wij alleen planten op hydrocultuur, welke garant staan voor een lange levensduur en gemiddeld slechts één keer per maand water geven. Vaak wordt gedacht dat hydrocultuur een beetje ouderwets is. Maar niets is minder waar. Hydrocultuur heeft zich juist door al de jaren heen bewezen als de meest gemakkelijke en gezonde manier van planten kweken. Doordat de planten opgekweekt zijn in korrels en geen aarde nodig hebben kunnen ziekten en schimmels zich veel minder goed manifesteren.

 

Wel of geen onderhoudscontract?

Met de juiste verzorging en aandacht is het niet moeilijk zelf kantoorplanten te verzorgen. Wel is het verstandig dit door één vaste medewerker te laten doen. Kiest u voor gemak? Dan kunt u het onderhoud uitbesteden aan Artiplant, dit kan per maand of per kwartaal.

 

Wat zijn gemakkelijke planten?

Wat zijn nu onderhoudsvrije planten voor binnen? Hier een overzicht van de gemakkelijkste planten voor kantoor, horeca, school of zorginstelling. Voor alle planten geldt, de juiste standplaats bepaalt voor een groot gedeelte of je kantoorplant het goed doet. Licht is goed voor planten, planten houden echter niet van de volle zon. Groene bladplanten kunnen met minder licht toe. Planten met bont blad houden in het algemeen van meer licht. En stekelige planten hebben weinig water nodig.

 

Sansevieria

De Sansevieria is een van de makkelijkste planten die er zijn, ze staat niet voor niets al jarenlang op nummer 1 in de top tien van planten. De Sansevieria kan weken zonder water en doet het goed op zowel een donkere als lichte standplaats. De Sansevieria in heel veel soorten verkrijgbaar, deze stekelige exemplaren staan graag op kantoor!

 

Dracaena

Het lijkt wel alsof de Dracaena speciaal gemaakt is voor kantoorgebouwen met droge lucht. Natuurlijk heeft de plant wel enigszins behoefte aan vochtige lucht, maar de Dracaena kan toch erg goed tegen droge omstandigheden. De Dracaena is een makkelijke kantoorplant die bovendien goed op een wat donkerdere plek neergezet kan worden.

 

Kentia palm

De Kentia palm is een sterke decoratieve palm die zowel op een lichte als minder lichte plaats goed tot z’n recht komt. Deze plant is een gemakkelijke plant om te verzorgen en daarom ook een populaire plant voor op kantoor.

 

Aglaonema

De Aglaonema is een mooie kamerplant die zeer sterk is. De Aglaonema is één van de planten die weinig licht nodig heeft. De Aglaonema staat mooi in een hoge bloempot. Tevens is de Aglaonema een zeer geschikte plant voor binnentuinen.

 

Cactus

Alle Cactus soorten hebben slechts weinig water nodig. Het water wordt opgeslagen in de dikke bladeren of stam, gemiddeld volstaat één keer per maand water geven. Wel staat de cactus graag op een lichte plek.

 

Yucca

De Yucca behoort tot de onderhoudsvriendelijke planten, omdat hij weinig water nodig heeft. In het algemeen houden planten niet van tocht, maar de Yucca kan wel tegen een stootje.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart