USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Goedkope kantoorplanten

 

Goedkope kantoorplanten kopen bij Artiplant! Groene oplossingen en makkelijke oplossingen. Bij ons hoeft u niet door eindeloze lijsten met planten en potten te zoeken, de mooiste combinaties van prachtige, gezonde en sterke planten met fraaie, trendy potten hebben wij al voor u samengesteld. En omdat wij deze groot inkopen vindt u bij ons ook altijd de scherpste aanbiedingen.

Maandelijks biedt Artiplant een wisselende selectie goedkope planten voor kantoor. Een pallet vol gezonde hippe planten inclusief de meest trendy bloempotten compleet geleverd op een pallet voor minder dan €500. Compleet opgemaakt en wel. Geen kleine plantjes, maar grote gezonde planten tot wel twee meter hoog!

 

Wat zit inbegrepen in de aanbieding?

Voor €499 (exclusief BTW) krijg je een all-inclusive pakket. D.w.z. een pallet inclusief 5 à 6 hippe trendy bloempotten, compleet opgemaakt met de mooiste planten van het seizoen opgeplant op hydro-cultuur. De planten staan dus al in de bloempotten inclusief het substraat en een watermeter. Planten op hydro-cultuur zijn iets duurder dan planten op aarde, maar gaan veel langer mee en behoeven nauwelijks onderhoud. Bij aankomst hoef je dus alleen de planten op zijn plek te zetten. Wel belangrijk is dat de planten direct water krijgen zodra ze op hun plek staan.

Maandelijks maakt Artiplant een keuze uit de mooiste bloempotten voor een zeer scherpe prijs. Deze selectie maken wij ook op basis van beschikbaarheid, waardoor we geen Nee hoeven te verkopen. Zit de plantenbak van je keuze er niet bij? Niet getreurd, volgende maand hebben wij weer een compleet nieuwe selectie. Onze maandelijkse aanbieding is de scherpste aanbieding die je kunt bedenken. En ja die gaat per pallet, waar altijd een gevarieerde selectie van minimaal 5 of 6 verschillende volle planten van één tot wel twee meter bij zit. Meerdere pallets bij Artiplant bestellen kan wel uiteraard.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart