USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Luchtzuiverende kantoorplanten - Amsterdam - Artiplant
Moderne kantoor bloempotten

Divider plantenbakken als afscheiding

 

Met divider plantenbakken als afscheiding kun je op een gemakkelijke en betaalbare manier dit realiseren door deze te plaatsen tussen werkplekken op kantoor, kantoortuinen of in de horeca. Plantenbakken met hoge planten zorgen bovendien voor meer privacy. Als extra voordeel hebben divider plantenbakken een positieve uitwerking op de akoestiek. Belangrijk hierbij is dat de planten bij voorkeur groot en grootbladig dienen zijn. Een groepje van meerdere planten bij elkaar werkt beter dan afzonderlijke planten. Indien plantenbakken als afscheiding gebruikt worden, zorg dan voor meerdere planten in één bloembak. De meeste divider plantenbakken zijn ook verkrijgbaar op wielen, hierdoor kunnen ze voor meerdere doeleinden gebruikt worden. Bijvoorbeeld als verrijdbare room-divider in een grote kantoorruimte, of als afscheiding bij een vergaderruimte. Ook in een kantine, hotel of restaurant werken verrijdbare plantenbakken goed om meer privacy en afstand te creëren.

 

Werkplekken op kantoor afschermen?

Veel kantoren hebben flexibele werkplekken en kantoortuinen. Medewerkers werken echter prettiger indien er minder omgevingsgeluid is. Hoe kunt u nu op een creatieve en betaalbare manier de werkplekken afschermen? Door het plaatsen van divider plantenbakken als afscheiding. Plantenbakken met planten zorgen voor een prettige, gezonde en groene afscheiding tussen werkplekken.

 

Divider plantenbakken horeca

Juist hotels, restaurants en cafés zoeken door middel van het plaatsen van een groene afscheiding een prettige en decoratieve manier om meer privacy te creëren. Door het plaatsen van plantenbakken breng je meer sfeer aan in een grote ruimte en kun je op een flexibele manier leuke zitjes maken. Het gebruik van verrijdbare plantenbakken geeft nog meer flexibiliteit om de ruimte in te delen naar uw wensen. Plantenbakken zijn de ideale afscheiding buiten tussen terras en de straat, of tussen verschillende terrassen.

 

Welke planten voor plantenbakken?

Divider plantenbakken als afscheiding zijn dus ideaal voor meer privacy tussen de werkplekken op kantoor. Onderzoek heeft ook uitgewezen dat planten bijdragen aan geluidsabsorptie. Resultaat heeft uitgewezen dat planten ideaal zijn de geluidsoverlast in kantoren en bedrijfsgebouwen terug te dringen. Grote planten met grote bladeren dempen het geluid het beste en zijn daarom goede akoestische planten. Voorbeelden hiervan zijn de Ficus, Philodendron, Scindapus en Strelitzia. Indien de omstandigheden niet ideaal zijn voor echte planten, zijn ook kunstplanten voor binnen of buiten zeer geschikt.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart