USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Groene muur -Artiplant

Groene plantenwanden

Weelderige groene wanden

Een kunstplantenwand is een fantastische groene sfeermaker, ideaal voor plekken waar levend groen door gebrek aan daglicht niet mogelijk is. Of voor situaties waar onderhoudsvrije beplanting gewenst is.

Artiplant heeft een uniek systeem ontwikkeld om muren flexibel van een groene kunstplantenwand te voorzien. Voordelig, duurzaam en onderhoudsvrij. Met matten in verschillende groensferen, samengesteld met prachtige en hoogwaardige kunstplanten. Wat denkt u bijvoorbeeld van een weelderig oerbos of regenwoud langs uw muur? Of een bloeiende wand vol tropische kunstbloemen? We passen de wanden geheel naar uw smaak aan.

Sfeervolle planten voor hotel - Artiplant
Kunst plantenwanden op maat - Artiplant

Moswanden zijn schitterende groene eyecatchers

 

Een moswand of -paneel is een unieke groene eyecatcher in elk interieur. Mos heeft een fraaie natuurlijke en rustgevende uitstraling, zorgt voor groene impact en verbetert de akoestiek. En gedroogd mos is ideaal toepasbaar op plekken waar levend groen door gebrek aan daglicht niet mogelijk is of in situaties waar onderhoudsvrije beplanting gewenst is.

Moswanden en -panelen worden geproduceerd uit echt natuurmos waarbij het vocht vervangen is door een milieuvriendelijke prepareerstof. Hierdoor blijft mos lang goed met behoud van de natuurlijke kleur en uitstraling. Met het combineren van diverse kleuren en soorten mos zijn de creatieve mogelijkheden eindeloos. Wat dacht u van een mosschilderij, letters uit mos of uw bedrijfslogo in mos? Wij denken graag met u mee!

Maatwerk moswanden - Artiplant
Kunst plantenwand - Artiplant
Bloemdecoratie voor kantoor

Custom make voor uw groene plantenwanden.

 

Groene wanden zoals kunstplantenwanden, moswanden en mospanelen zijn custom made producten. Reden hiervoor is dat de situatie waar de wand geplaatst moet worden bij elke opdrachtgever verschillend is.

Om voor u een voorstel op maat te maken vragen wij u ons te informeren hoeveel m2 plantenwand er bij u op welk type ondergrond geplaatst moet worden. Situatiefoto’s en eventueel een plattegrond van de betreffende ruimte(s) waar de groene wand moet komen helpen ons hierbij.

Meer weten over de plantenwanden van Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart