USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Scheidingswand kunstplanten

Anderhalve meter afstand op kantoor

 

Anderhalve meter afstand op kantoor, de nieuwe werkelijkheid. Maar hoe doe je dat? De onderlinge afstand van 1,5 meter tussen de werkplekken is een voorwaarde waar bedrijven aan moeten voldoen. Ingewikkeld hoeft het echter niet te zijn om hier aan te voldoen. Naast de bureaus iets verder uit elkaar zetten, zijn afscheidingswanden of plantenbakken een goede optie. Afscheidingswanden kunnen tussen de werkplekken geplaatst worden. Je kunt hierbij denken aan een groene afscheiding middels planten, divider plantenbakken of plantenwanden. Hierdoor creëer je niet alleen een veilige werk afstand, maar ook meer privacy en bovendien een betere akoestiek. Artiplant denkt graag mee in oplossingen om op een veilige afstand van elkaar op kantoor te kunnen werken. Deze oplossingen hoeven niet duur te zijn. Door creatief om te gaan met het plaatsen van bestaande planten en plantenbakken kan al veel resultaat behaald worden. Planten kunnen zorgen voor een prettige, gezonde en groene afscheiding tussen de werkplekken. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te inventariseren.

 

Groene plantenwand

De groene plantenwand is populair vanwege de positieve effecten op de gezondheid, de akoestische waarde en de vele toepassingen in kantoor, horeca, school, conferentieruimte of bij tijdelijke projecten als beurzen.Een scheidingswand met planten is decoratief en gezond en op heel veel verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij aan het plaatsen van een scheidingswand planten in kantoren met een open werkruimte, kantoortuinen en flexwerkplekken. In een hotel of restaurant kun je meer privacy en sfeer creëren door het plaatsen van een groene wand. De groene plantenwand is verkrijgbaar met echte planten (Green divider) of met kunstplanten (Arti wall). Zowel de plantenwand als wand met kunstplanten kan ook als room-divider ingezet worden.

 

Werkplekken op kantoor veilig afschermen?

Veel kantoren hebben flexibele werkplekken en kantoortuinen. Hoe kunt u nu op een creatieve en betaalbare manier de werkplekken veilig afschermen? Door het plaatsen van divider plantenbakken als afscheiding kunt u gemakkelijk zorgen voor veilig werken op 1,5 meter afstand op kantoor. Plantenbakken met planten zorgen voor een groene, gezonde en veilige afscheiding tussen werkplekken.

Artiplant heeft een mobiele plantenwand met kunstplanten ontwikkeld waardoor we ons veilig aan de social distance op de werkplek kunnen houden. De Artiplant werkplek divider is de oplossing om werkplekken veilig af te scheiden, of een veilige routing op kantoor te realiseren. Deze roomdividers zijn voorzien van een jungle aan groene planten, flexibel verrijdbaar, met akoestisch geluiddempend binnenwerk, brandvertragend afgewerkt en 100% onderhoudsvrij.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart