USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Het heilzame effect van planten

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in beplanting van ziekenhuizen, zorginstellingen en medische praktijken is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor de levering van planten voor zorg en welzijn.

Van prachtige beplanting bij recepties en wachtruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Vanuit onze vakkennis en jarenlange ervaring begrijpt Artiplant de taal en wensen van de zorgsector en zijn wij er op ingericht u maximaal te ontzorgen. In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over de geschikte planten voor zorg en welzijn? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Waarom planten op kantoor? Artiplant
Bamboo kunstplanten
Planten voor zorg en welzijn- Artiplant
Strakke hoge plantenbakken - Artiplant
Planten voor de zorg - Zaandam - Artiplant

Ontzorgen van de zorgsector

 

Planten hebben een heilzame werking op mensen. Want planten verbeteren de luchtkwaliteit, dempen omgevingsgeluid, verminderen stress en brengen een natuurlijke ontspannen sfeer in een medisch professionele omgeving.

 

Groene wachtruimtes

De aanwezigheid van planten in de wachtkamer zorgt ervoor dat cliënten zich sneller op hun gemak voelen. Het uitzicht op groen zorgt voor een vermindering van stress. Wij leveren onze planten altijd op hydrocultuur, waardoor gezondheidsrisico’s vermindert worden. En waar echte planten niet mogelijk zijn doet ons assortiment kunstplanten onder voor echte planten. Wij denken graag mee naar een geschikte groenoplossing voor uw wachtruimtes.

 

Groen voor verpleeghuizen

Dat groen een mens goed doet is bewezen. Voor mensen die niet meer naar buiten kunnen brengt Artiplant het groen graag naar binnen. We denken graag met u mee over binnentuinen, groene wanden, en andere groene oplossingen.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart