USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Planten onderhoud en verzorging- Artiplant

Onderhoud en verzorging door de groenspecialisten van Artiplant.

 

Planten zijn levende organismen. Een goede verzorging is dan ook belangrijk voor een lang, gezond, groeiend en bloeiend leven van uw groene visitekaartje. Bij Artiplant kunt u ervoor kiezen het onderhoud van uw planten door ons te laten verzorgen, dit is zeker te adviseren bij grote kantoren en projecten.
Het onderhoud kan per maand, kwartaal of per half jaar, afhankelijk van de groene vingers van uw medewerkers of het gewenste gemak. 

Maandelijks onderhoud

Bij het maandelijks onderhoud geven wij uw planten water en voeding. We snoeien wanneer nodig en draaien de planten regelmatig zodat ze mooi in vorm groeien. Ook houden wij de planten stofvrij en controleren wij op ziekten en ongedierte dat wij eventueel op biologische wijze bestrijden.

Natuurlijke plantenbakken - Artiplant

Kwartaalonderhoud

Bij kwartaalonderhoud dient u de planten zelf correct water te geven, wat met onze planten op hydrocultuur en met watermeters heel gemakkelijk is. Afhankelijk van de plant is maandelijks water geven al voldoende. Vul de watermeter tot optimaal en uw plant is al helemaal gelukkig. Wij voorzien uw planten dan elk kwartaal van voeding, snoeien waar nodig en draaien ze voor een optimale groei. Ook controleren wij op ziektes en ongedierte en maken de planten geheel stofvrij. Alles voor een lang en gezond leven van uw planten.

Second opinion

Ook voor bedrijven die al beplanting hebben op de werkplek staat Artiplant klaar. Als u twijfelt over de staat van uw planten dan lenen we graag onze expertise voor een second opinion. Ook bij het aflopen van uw onderhoudscontract met een andere beplanter staan wij graag voor u klaar om de mogelijkheden te bespreken!

Planten voor op de kast - kantoorplanten - Artiplant

Meer weten over onze onderhoudscontracten voor uw beplanting? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend voorstel, wij nemen u graag mee in onze groene wereld!
Bel of mail ons op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart