USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

De groene gastvrijheid van Artiplant!

 

Met meer dan 12 jaar ervaring beplanting voor hotels en horeca, voor zowel binnen als buiten is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner in talloze beplantingsprojecten voor deze branches. Van prachtige beplanting bij entrees, recepties en ontvangstruimtes in hotels en horeca tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing. Vanuit onze vakkennis en jarenlange ervaring begrijpt Artiplant de taal en wensen van haar opdrachtgevers en zijn wij er op ingericht u maximaal te ontzorgen.

In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering. U hoeft alleen nog maar te genieten van ontspannen gasten tussen het fraaie groen in uw hotel of horecaonderneming.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.
Meer weten over hotelbeplanting en horecabeplanting door Artiplant?
Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Sfeervolle planten voor hotels en horeca - Artiplant
groenbeplanting voor hotels en horeca- Artiplant
Groene plantenwanden -Artiplant
Bloemstuk voor kantoor - Artiplant
Plantenbakken voor horeca - Artiplant

Groene sfeermakers

 

Binnen hotels en horeca draait alles om gastvrijheid, om een warm welkom en aangenaam verblijf van uw gasten. Planten dragen daar beslist in bij, ze brengen sfeer in elk interieur en geven mensen een aangenaam gevoel.

Luxury feeling

Ons groenadvies voor hotels en horeca bevat niet alleen de mooiste planten, maar ook exclusieve chique potten. Zo zorgt Artiplant ervoor dat de planten een worden met het interieur en zorgen voor een luxe sfeer.

Groene wanden

De ultieme sfeermaker voor hotels en horeca is de groene plantenwand van Artiplant. Met matten in verschillende groensferen, samengesteld met prachtige en hoogwaardige kunstplanten. We passen de wanden geheel naar uw smaak aan. Klik hier voor meer informatie.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart