USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Beter leren met Artiplant!

 

Planten in het onderwijs zijn belangrijk om gezond te kunnen leren. Met meer dan 12 jaar ervaring in beplanting van scholen en onderwijsinstellingen is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor beplantingsprojecten in de onderwijssector. Van prachtige beplanting in entrees, verblijfsruimtes, gangen en klaslokalen tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Vanuit onze vakkennis en jarenlange ervaring begrijpt Artiplant de taal en wensen van de onderwijssector en zijn wij er op ingericht u maximaal te ontzorgen. In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over schoolbeplanting door Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Extra grote bomen voor binnen - Lelystad - Artiplant
Sterke planten voor op school - Amsterdam - Artiplant
Planten voor de kinderopvang - Purmerend - Amsterdam
Groenbeplanting voor het onderwijs- Artiplant

Een groene leeromgeving

 

Bij Artiplant denken we dat een groene leeromgeving bij scholieren en studenten van grote waarde is. Want planten verbeteren de luchtkwaliteit, dempen omgevingsgeluid, verminderen stress en ze verhogen de productiviteit en creativiteit. En, planten zijn simpelweg mooi en brengen een natuurlijke ontspannen sfeer binnen een schoolgebouw of onderwijsinstelling. Kijk hier voor meer informatie.

Scholierenproof beplanten

Wij kennen de specifieke vereisten voor de onderwijssector en verwerken deze in onze groenplannen. Zoals bijvoorbeeld de toepassing van niet giftige planten. En extra sterke planten of kunstplanten die tegen een stootje van schoolgaande jeugd kunnen. Natuurlijk speelt de plaatsing van de beplanting ook een grote rol.

Stevige plantenbakken

Naast de plantenkeuze is de plantenbak net zo belangrijk. Artiplant levert stevige plantenbakken die tegen een stootje kunnen. Deze kunnen we aanpassen aan iedere kleur en stijl. Helemaal in te passen in het interieur van de school. Maar ook voor unieke projecten lenen wij graag onze expertise!

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart