USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Kantoorplanten, interieurbeplanting & projectbeplanting Amsterdam

 

Artiplant is uw creatieve partner voor interieurbeplanting, projectbeplanting & kantoorplanten in Amsterdam. Artiplant werkt voor vele bedrijven, kantoren, hotels, restaurants, scholen of specifieke projecten. Van ZZP-er tot multi-national, elke klant is voor ons even belangrijk. En altijd bieden wij een maatwerk oplossing, want elk bedrijf is uniek!

Artiplant Interieurbeplanting is gevestigd aan de rand van Amsterdam (Badhoevedorp). Wij komen graag persoonlijk bij uw bedrijf of kantoor in Amsterdam e.o langs. Zodat wij de ruimte kunnen zien en de lichtinval kunnen beoordelen. De luchtvochtigheid kunnen wij tevens meten. Deze factoren zorgen onder meer voor een succesvolle invulling van de projectbeplanting. Vele kantoorgebouwen in Amsterdam, Amsterdam-Zuidoost en Amsterdam Zuidas WTC hebben wij al groener en mooier mogen maken. Bedrijven als Booking.com, Coffee Company, Ikea, KasBank, MyBrand, M7 en Regus. Ook het onderhoud van planten verzorgen wij in Amsterdam en de gehele randstad.

Artiplant is niet meer weg te denken in de wereld van het groen. Vele zakelijke afnemers in geheel Nederland weten hun weg naar Artiplant te vinden voor kantoorbeplanting, bloempotten en complete oplossingen voor groenprojecten. Wij kleden bedrijven graag aan met gezond groen: gezonde planten die de lucht zuiveren en zuurstof in de lucht brengen.

Artiplant werkt met veel plezier samen met architecten, stylisten en interieurontwerpers. Groenstyling is een belangrijk onderdeel van het totale ontwerp van een bedrijf, hotel of kantoor. Groene plantenwanden of gezonde kantoorplanten worden reeds in een vroeg stadium meegenomen in het ontwerp.

Artiplant verzorgt voor vele vastgoed professionals de groenstyling. Een representatieve uitstraling van kantoorgebouwen, winkelcentra of woningbouw is van groot belang voor beheerders van vastgoed. Van onderhoudsvrije planten tot groene plantenwanden, kunstplanten of bloem decoratie.

 

Waarom Artiplant?

Bij Artiplant weten we dat planten mensen gelukkiger maken, zeker ook op de werkplek. Onze luchtzuiverende planten zijn daarom altijd van de hoogste kwaliteit. Geen kleine plantjes, maar volle exemplaren! Direct vanuit onze kwekerij leveren wij altijd binnen een aantal dagen met verwarmd en veilig transport. U hoeft alleen de planten (met of zonder pallet) nog op de plek te zetten. Bij grote projecten zorgen wij hier uiteraard voor. Benieuwd naar onze creatieve groenconcepten? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Back to Top
We use cookies to improve your experience on our website. By browsing this website, you agree to our use of cookies.
Shopping Cart
Close

Geen producten in je winkelmand.