USD
  • USD
  • EUR
  • AUD
Kunstplanten voor bedrijven en kantoren
Modernde kunstplanten - Amsterdam

Kunstplanten

 

Grote en mooie kunstplanten en kunstbloemen voor binnen! Kunstplanten zijn een ideale oplossing voor plekken waar onvoldoende licht is voor planten. Of waar temperatuurschommelingen of tocht een gezonde groei van planten in de weg staan. Bijvoorbeeld in een hotel, kantoor, restaurant of winkel. Of voor evenementen en beurzen.

Een kunstplant hoeft er zeker niet als een nep plant uit te zien. Kunstplanten van Artiplant zijn bijna niet van echt te onderscheiden en totaal onderhoudsvrij. De planten hebben natuurlijke houten stammen en mooie bladeren. Artiplant heeft voor u een selectie gemaakt van de mooiste kunstplanten, van kleine planten tot grote kunstbomen voor een entrée of atrium. Variërend van grassen en bamboe tot ficus en olijfbomen.

 

Kunstbloemen

Een bijzonder design boeket voor op de balie, receptie of kantoor? Artiplant biedt bijzondere composities van echte (bloesem)takken gecombineerd met hoogwaardige kunstbloemen. Moderne kunstbloemen, bijna niet van echt te onderscheiden en totaal onderhoudsvrij. Bovendien veel goedkoper dan een wekelijks boeket op de balie. Ons assortiment bestaat uit kunstbloemen en deco-hout takken zoals bloesemtakken. Wij stellen graag een compositie samen.

 

Kunst hangplant

De bekende hangplanten uit de jaren ’70 zijn weer helemaal terug, maar dan wel in een modern jasje. Voor kantoor of horeca, ze kunnen werkelijk overal. Water geven van kunstplanten is soms lastig. Omdat ze op een grote hoogte hangen, of boven bureaus en computers. In dat geval raden wij aan te kiezen voor kunst hangplanten voor binnen. Gemakkelijk en volledig onderhoudsvrij!

 

Kunstbomen

Voor een entrée, atrium, beurs of evenement is het mooi grote bomen te plaatsen. Soms zijn echte planten echter lastig te plaatsen, bijvoorbeeld door tekort lichtinval of tocht. In dat geval kunt u bij Artiplant kunstbomen en kunstboompjes kopen. Geen nep boom maar hoogwaardige bomen met echte stammen. Voor de olijf kunstbomen worden echte stammen gebruikt, aangevuld met kunst bladeren.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart