USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Het begint met een Artiplant groenplan!

 

De Artiplant service begint altijd met een groenplan. Op basis van uw wensen, situatie en budget ontwikkelt Artiplant een groenplan waarin onze groene vakkennis, passie en creativiteit samenkomen in maatwerkvoorstel, toegespitst op uw aanvraag.

Om voor u snel een goed en gericht groenplan te kunnen maken vragen wij u ons te informeren hoeveel ruimtes er van beplanting voorzien moeten worden, het aantal m2 en medewerkers per ruimte, uw voorkeur voor grote of kleine planten en potten, en kleur en materiaal van de potten. Situatiefoto’s, een plattegrond en eventueel moodboards helpen ons om voor uw situatie gericht een prachtig groenplan op maat te maken.

Meer weten over de service van Artiplant? Neem dan contact met ons op voor alle informatie, wij nemen u graag mee in onze groene wereld!
Bel of mail ons op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

De Artiplant service- Artiplant
Kantoorplanten, kantoorbeplanting & projectbeplanting - Artiplant. Creatieve groenoplossingen voor kantoren en bedrijven.
Hippe planten kapsalon - Utrecht - Artiplant
design-plantenbakken

Full service

Volledig ontzorgt met de full service van Artiplant.

Bij Artiplant kunt u erop vertrouwen volledig ontzorgd te zijn als het gaat om de beplanting op uw bedrijf of instelling. Want Artiplant verzorgt het volledige traject voor u. Wij maken aan de hand van situatiefoto’s of een consult een groenplan met advies op maat voor u. Hierbij houden we rekening met budget, ruimte,  interieur, lichtinval en klimaatsomstandigheden.

We kiezen de mooiste potten en planten en verzorgen natuurlijk het transport. Als u het liever geplaatst wil hebben op locatie dan komen we graag de planten bij u plaatsen. We kunnen u dan gelijk het verzorgadvies geven en het eerste onderhoud doen. Wilt u regelmatig onderhoud aan uw planten dan verzorgen wij dit graag voor u.

U hoeft alleen nog maar te genieten van ons bijzondere groen, of het nu om kantoorplanten, complete binnentuinen of natuurlijke decoratie gaat. Onze liefde voor planten en onze groene vingers doen het werk voor u.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart