USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Op de betrouwbaarheid van Artiplant kunt u bouwen!

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in projectbeplanting voor zowel binnen als buiten is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor veel vastgoedprofessionals, propertymanagers en projectontwikkelaars. Wij spreken en begrijpen de taal en wensen van deze opdrachtgevers en zijn er op ingericht hen maximaal te ontzorgen. In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over groen voor vastgoed professionals? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Onderhoudsvrije oplossingen

 

Groene wanden

Artiplant biedt een ideale oplossing voor onbeheerde panden, waarbij de aankleding volledig onderhoudsvrij dient te zijn. Onze groene plantenwanden met hoogwaardige kunstplanten zijn niet van echt te onderscheiden. Een duurzame en betaalbare oplossing voor property en asset management. Klik hier voor meer informatie over groene plantenwanden.

Onderhoudsvrije planten

In kantoorgebouwen, winkelcentra of woningbouw waar groen toegepast wordt, is het van groot belang dat dit sterke en onderhoudsvrije planten zijn. Onze planten op hydrocultuur zijn dan de ideale oplossing. Artiplant verzorgt tevens in eigen beheer het professionele onderhoud van de planten op een 4-wekelijkse of 3-maandelijkse termijn. Zijn echte planten niet wenselijk? Dan adviseren wij onze ruime keus aan hoogwaardige kunstplanten of olijfbomen. Niet van echt te onderscheiden!

Planten en plantenbakken voor buiten

Door het plaatsen van een grote plantenbak buiten met sterke planten of kunstplanten, wordt direct een groen resultaat gecreëerd. Beplanting bij de entrée van een kantoor- of bedrijfsgebouw zorgt voor een representatieve uitstraling van een pand en voegt tegelijkertijd toe aan de sfeer. Natuurlijk denken we ook graag mee aan andere creatieve oplossingen!

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart