USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Uw groene visitekaartje komt van Artiplant!

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in projectbeplanting voor zowel binnen als buiten is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner in talloze beplantingsprojecten. Een creatief groen kantoor met prachtige beplanting op werkplekken en ontvangstruimtes en openbare ruimtes tot complete binnentuinen, groene wanden, levende decoratie en noem maar op. Van klein tot groot project, van voordelig tot exclusief. Wij denken altijd mee met onze opdrachtgevers en weten voor vrijwel iedere groene wens een oplossing.

Vanuit onze vakkennis en jarenlange ervaring begrijpt Artiplant de taal en wensen van haar opdrachtgevers en zijn wij er op ingericht u maximaal te ontzorgen. In gezamenlijk overleg ontwikkelen wij op basis van de criteria van de opdrachtgever een stijlvol en creatief groenplan en na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering. U hoeft alleen nog maar te genieten van het fraaie groen op uw werkplek.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan.

Meer weten over kantoorbeplanting door Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Kunst plantenwand - Artiplant
Creatief groen kantoor- Artiplant

Gezond groen

 

Conventioneel of out of the box, we bieden groenoplossingen voor iedere werkplek. Waar geen grote projecten mogelijk zijn, laten wij de planten stralen. Onze gezonde sterke planten dienen als uitgangspunt voor het groenontwerp op kantoren. Gericht op de gezondheid en de stemming van de medewerkers, want planten maken gelukkig!

Groen voor iedere ruimte

Wij maken een groenadvies geschikt voor iedere ruimte. We selecteren op basis van ons bezoek of uw situatiefoto’s de sterkste planten voor uw werkplek. In combinatie met onze prachtige Urban of Professional plantenbakken creëren we in een handomdraai een groene oase op uw werkplek.

Hangplanten

Geen plek op de werkvloer? Laat de planten eens hangen! Hangplanten zorgen niet alleen voor een gezellige sfeer. Door hangplanten op te hangen tussen bureaus en afdelingen, creëer je ook meer privacy. Ideaal als afscheiding bij kantoortuinen of flex werkplekken. Op deze manier maak je binnen no time een creatief groen kantoor!

Groene reuzen

In vergaderzalen, kleine kantoren en entrees stelen onze groene reuzen graag de spotlight. Gecombineerd met een mooie plantenbak creëert u dan op een makkelijke manier een groenaccent.

Een creatief groen kantoor- Artiplant
Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart