USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Scheidingswand planten

 

De mobiele groene wand of de zogeheten scheidingswand planten neemt in populariteit toe vanwege de positieve effecten op de gezondheid, de akoestische waarde en de veelzijdige toepassingen in kantoor, horeca, school, conferentieruimte of bij tijdelijke projecten als beurzen.Een scheidingswand met planten is decoratief en gezond en op heel veel verschillende manieren toe te passen. Denk hierbij aan het plaatsen van een scheidingswand planten in kantoren met een open werkruimte, kantoortuinen en flexwerkplekken. Ook grote conferentie zalen en vergaderruimtes zijn goed op te delen in kleinere ruimtes door het plaatsen van een room-divider met planten. In een hotel of restaurant kun je meer privacy en sfeer creëren door het plaatsen van een groene wand.

 

Scheidingswand planten voor meer privacy

Plantenwanden zorgen niet alleen voor meer privacy en een prettige sfeer. Ze zorgen ook voor een prettige en veilige afscheiding tussen werkplekken. Een scheidingswand van planten is tevens een goede optie om de benodigde anderhalve meter afstand tussen werkplekken te creëren. Dit kan door middel van een mobiele plantenwand van levende planten te plaatsen. Vooral bij grote kantoortuinen is dit een wenselijke oplossing.

 

Scheidingswand planten voor betere akoestiek

Door het gebruik van planten kun je de akoestiek verbeteren en de geluidsoverlast verminderen. Uit onderzoek is gebleken dat plantenwanden voor meer geluidsdemping en een betere akoestiek zorgen. De ‘Green Divider’ is een flexibel systeem om ruimtes mee af te schermen of te verdelen. De room-divider is verkrijgbaar als enkelzijdig of dubbelzijdig systeem. De room-divider is geschikt voor planten op hydro-cultuur.Behalve de room-dividers zijn ook de groene plantenwanden (ofwel Living Walls) de perfecte eye-catcher om een gezonde, moderne en groene sfeer te creëren. De Living Walls zijn gemakkelijk te installeren, beplanten en te veranderen. De plantenwanden worden beplant met planten op hydro-cultuur en zijn hierdoor gemakkelijk te onderhouden.Uit diverse onderzoeken is gebleken dat groene wanden beter het geluid absorberen dan standaard akoestisch materiaal. Dichte systemen halen de beste waarden. En niet alleen de planten zorgen voor een betere geluidsdemping, ook het substraat dat gebruikt wordt voor de planten op hydrocultuur zorgt voor een zeer goede absorptie van het geluid.Een scheidingswand met planten of mos, of een room-divider met planten of mos zorgt dus voor een betere akoestiek en meer privacy op de werkplek.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart