USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Artiplant is uw betrouwbare partner met toegevoegde waarde.

 

Met meer dan 12 jaar ervaring in projectbeplanting  en creatief groen voor zowel binnen als buiten is Artiplant een betrouwbare en waardevolle partner voor veel architecten, designers, stylisten en hoveniers. Wij spreken en begrijpen de taal en wensen van onze opdrachtgevers en zijn er op ingericht hen maximaal te servicen.

Door al in een vroeg stadium mee te denken nemen wij deze opdrachtgevers veel werk uit handen. Op basis van de criteria van de opdrachtgever ontwikkelen wij een stijlvol en creatief groenplan dat u in uw plannen of voorstellen kunt integreren. Na akkoord zorgen wij voor een vlekkeloze uitvoering.

En Artiplant is niet alleen gepassioneerd over groen, we zijn ook transparant over onze producten en scherpe prijzen zodat u nooit voor verrassingen komt te staan. Voor u als architect of stylist bieden wij een standaardkorting van 10%, voor grote projecten kunnen speciale voorwaarden van toepassing zijn.

Meer weten over projectbeplanting door Artiplant? Bel of mail ons voor een vrijblijvend advies of offerte op 020-2252685 / info@artiplant.nl.

Sfeervolle planten voor hotel - Artiplant

Innovatief groen

 

Artiplant denkt graag mee aan innovatieve groene toepassingen in kantoor of openbare ruimte. Wij werken hiervoor nauw samen met de architect, ontwerper of stylist. Na een creatieve brainstorm en een op maat gemaakt groenplan komen we tot de invulling van het project. Zaken als klitmaatbeheersing, akoestiek en duurzaamheid nemen we hierin ook mee. Met onze passie voor groen en aandacht voor vernieuwing, koppelen wij onze kwaliteiten aan die van de architect.

 

Groenexpertise in het design

Ook in een later stadium van het design kunnen we onze expertise toevoegen. Wij denken graag mee over de geschikte planten voor de ruimte. Hierbij zetten we onze plantenkennis en ervaring in om de sterkste en mooiste planten in uw design te verwerken. Hierbij houden we rekening met licht, temperatuur en de gewenste hoeveelheid onderhoud aan de planten.

 

Kunst hangplanten op kantoor - Artiplant
Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart