USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Maatwerk plantenbakken

 

Artiplant biedt een groot assortiment aan maatwerk plantenbakken voor zowel binnen als buiten.  Als het gaat om de inrichting en aankleding van openbaar gebouwen, kantoren of winkelcentra, vraagt dat om een persoonlijke maatwerkoplossing. Wij adviseren u graag!

 

Creatief maatwerk

Creatieve interieurbeplanting vraagt om maatwerk! Dit hoeft niet altijd een dure oplossing te zijn. Het gaat veelal om de creativiteit die je gebruikt. Van eenmansbedrijf tot grote winkelketens, elke klant is voor ons even belangrijk. En altijd bieden wij een maatwerk oplossing, want geen enkel bedrijf is hetzelfde.

Bloempotten met logo

 

Breng uw bedrijfsnaam onder de aandacht! Dat kan eenvoudig door de bloempotten te voorzien van uw bedrijfskleuren of logo. Dit is een eenvoudige goedkope manier uw bedrijf op te laten vallen. Artiplant voorziet zowel bloempotten voor binnen als plantenbakken voor buiten van een logo of bedrijfsnaam.

 

Gekleurde bloempotten

Ziet u als bedrijf graag uw huisstijl kleuren terug in de plantenbakken? Dat kan door onze moderne bloempotten in elke RAL-kleur te bestellen. Artiplant biedt een grote selectie gekleurde bloempotten voor binnen en buiten. Voor kantoor, receptie, vergaderruimte, horeca, projectinrichting of winkelinrichting. Desgewenst compleet opgemaakt met gezonde planten op hydrocultuur, natuurlijke decoratie of kunstplanten.

 

Maatwerk meubilair

Of het nu voor de aankleding van een kantoor of bedrijf is, of voor de inrichting van horeca of winkelcentra. Veelal biedt standaard meubilair niet een passende oplossing. In samenwerking met u en uw architect, vervaardigen wij meubilair in de hoogste kwaliteit. Al onze producten worden in Nederland geproduceerd. Bovendien zijn ze vandalisme bestendig, dat is vooral praktisch in openbare gebouwen.

Maatwerk plantenbakken buiten

 

Ons grote assortiment aan plantenbakken en boombakken voor buiten is verkrijgbaar in heel veel maten. Deze bloembakken kunnen ook voor u op maat gemaakt worden in de volgende materialen: aluminium, corTen staal, FSC hout, beton look, metaal en RVS. Standaard opties zijn de mogelijkheid van poten en wielen en een RAL-kleur voor de aluminium bloempotten.

 

Straatmeubilair

Straatmeubilair wordt vooral gebruikt in het openbaar groen, maar ook voor terrassen en winkelcentra. Artiplant biedt een uitgebreid assortiment aan zit-elementen, banken en plantenbakken. Na een uitgebreide inventarisatie van wensen, mogelijkheden en budget kunnen wij in samenwerking met onze bouwkundig tekenaar komen tot een oplossing voor straatmeubilair op maat.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart