USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Bezorgen

Home / Bezorgen

Bezorgen van uw bestelling

 

Nadat wij uw bestelling hebben ontvangen worden de producten zo spoedig mogelijk bezorgd per koerier of transportbedrijf. Afhankelijk van het project, worden de planten & bloempotten door Artiplant full-service geïnstalleerd.

 

Hoe worden de planten bezorgd?

Planten zijn niet gemaakt om in een doos per post of pakketservice vervoerd te worden. Wij willen uiteraard niet dat de planten of potten beschadigd aankomen, bladeren afbreken tijdens het transport, of dat de substraat los in de doos ligt bij aankomst. Bovendien kunnen de meeste planten niet tegen kou. Daarom leveren wij direct vanuit onze kwekerij met verwarmd en veilig transport.

 

Koerier special care

Artikelen met een maximum gewicht van 30 kg en maximale omvang van 300cm (1x lengte + 2x breedte + 2x hoogte), worden bezorgd door onze koeriersdienst special care. Dit betekent dat de artikelen handmatig verwerkt worden en niet via een distributiecentrum, waardoor de kans op breuk minimaal is. Tarief € 15,00 voor Nederland en België.

 

Transport

Artikelen die niet binnen de richtlijnen van de koeriersdienst vallen of > 3 artikelen, worden bezorgd door een extern transportbedrijf. Levering van de artikelen vindt plaats tot aan de voordeur begane grond. Tarief € 35,00 voor Nederland en België. Uiteraard dient het adres bereikbaar te zijn met een vrachtwagen combinatie. Voor adressen in de binnenstad, of moeilijk te bereiken adressen, kan een toeslag gelden.
Bestellingen vanaf € 750,00 worden binnen Nederland en België gratis verzonden. Overige transporttarieven binnen Europa op aanvraag.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart