USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Over Artiplant

 

Bij Artiplant weten we dat planten mensen gelukkiger maken, zeker ook op de werkplek. Want kantoorplanten hebben een heilzaam effect op mensen, verbeteren de luchtkwaliteit, dempen omgevingsgeluid, verminderen stress en ze verhogen de productiviteit en creativiteit. En, ze maken een werkomgeving natuurlijk veel mooier!

Daarom zijn wij gespecialiseerd in groene oplossingen voor elke werkplek, voor kantoor, bedrijfspand, hotel of school. Interieurbeplanting van groot tot klein, voor elke smaak en elk budget. Groene oplossingen en makkelijke oplossingen. Bij ons hoeft u niet door eindeloze lijsten met planten en potten te zoeken, de mooiste combinaties van prachtige, gezonde en sterke planten met fraaie, trendy potten hebben wij al voor u samengesteld. En omdat wij deze groot inkopen vindt u bij ons ook altijd de scherpste aanbiedingen.

 

Binnen groen

De mooiste planten en potten, snel en met vlekkeloze full-service geleverd, eventueel met periodiek onderhoud door onze groenmakers. U hoeft uw planten alleen water te geven en verder vooral te genieten, wedden dat ons groen u en uw medewerkers ook gelukkig maakt?

Buiten groen

 

Ook voor buiten groen is Artiplant uw full service partner. Voor bedrijf, kantoor, hotel, restaurant of winkel is een plantenbak buiten een visitekaartje voor het bedrijf. Bloembakken met groen zorgen direct voor een welkom entree. Met plantenbakken kun je ook een terras afscheiding maken, waarbij divider plantenbakken of verrijdbare plantenbakken ideaal zijn.

Artiplant levert en produceert kwalitatief hoogwaardige plantenbakken voor terras of project. Grote plantenbakken in aluminium, corTen staal, gegalvaniseerd staal of hardhout kunnen op maat gemaakt worden. Deze sterke plantenbakken en boombakken zijn zeer goed geschikt voor openbaar groen.

 

Voor wie is Artiplant?

Artiplant is voor elk bedrijf, van ZZP-er tot multinational! Uitgangspunt voor dit concept is Gemak. Voor elk kantoor, hotel, instelling, restaurant of school bieden wij een uniek concept tegen de laagste prijs. Maandelijks een wisselende selectie hippe planten inclusief bloempot, kant-en-klaar geleverd op een pallet. Wij bieden het gemak van complete sets voor een scherpe prijs. En maatwerk voor projecten.

 

Voor wie is Artiplant niet ?

Artiplant is niet voor particulieren, wij verkopen alleen aan bedrijven, van klein tot groot. Met een geldig KvK nummer en BTW nummer kunt u bij ons aankopen doen.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart