USD
  • USD
  • EUR
  • AUD

Interieurbeplanting bedrijven en kantoor

 

Artiplant is dé partner voor interieurbeplanting voor bedrijven en kantoor. Wij richten kantoren, bedrijven, horeca, scholen en zorginstellingen in met gezond en creatief groen. Dat doen wij niet alleen, maar samen met u. Artiplant Interieurbeplanting is gespecialiseerd in planten voor bedrijven. Voor bedrijven adviseren wij planten die niet alleen mooi zijn, maar ook gezond. En bovenal: makkelijke planten die het goed doen in een kantoor omgeving. In kantoorgebouwen is de lucht vaak erg droog en is de temperatuur vaak moeilijk regelbaar. Sommige plekken binnen een bedrijf hebben weinig lichtinval of moet men het met kunstlicht doen. Al deze factoren samen vragen om sterke planten voor kantoor.

Wat zijn sterke planten voor kantoor?

 

En welke planten hebben weinig verzorging nodig? Planten op hydrocultuur vragen in het algemeen minder aandacht en gaan langer mee dan planten op aardecultuur. Een plant op hydrocultuur heeft waterwortels, het reservoir wordt gevuld met water, waardoor de plant gemiddeld slechts één keer per maand water nodig heeft. Onderhoud voor planten lijkt een extra kostenpost, maar niets is minder waar. Door maandelijks onderhoud aan de planten uit te besteden, wordt een veel langere levensduur van de planten gegarandeerd.

Voor creatieve interieurbeplanting voor bedrijven en kantoor, luisteren wij niet alleen naar uw wensen, maar ook naar uw ideeën. Dit vertalen wij vervolgens in een groenplan. Dat uiteraard creatief en verrassend moet zijn, maar vooral ook praktisch uitvoerbaar en betaalbaar. Het groenplan voorzien wij van sfeerbeelden, plattegronden en een sfeer impressie. Zodat u een goed en realistisch beeld krijgt van hoe de planten en bloempotten in de ruimte zullen staan.

Wij adviseren u graag met onze creatieve ideeën in de vorm van een interieurbeplantingsplan en een presentatie. Of het nu gaat om één plant in uw kantoor of om een complete binnentuin, elke opdracht vervullen wij met veel aandacht, creativiteit en plezier.

Benieuwd naar onze creatieve groenconcepten?

 

Wij adviseren u graag met onze creatieve ideeën in de vorm van een interieurbeplantingsplan en een presentatie. Of het nu gaat om één plant in uw kantoor of om een complete binnentuin, elke opdracht vervullen wij met veel aandacht, creativiteit en plezier. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.

Back to Top
Shopping Cart
Close

Geen producten in de winkelwagen.

Added to cart